From Mieke with Love...

Een lening aanvragen kan gewoon online

Het kan voorkomen dat je lekker aan het sparen bent, maar dat er ineens een kans voorbij komt die je niet mag missen. Of dat je, door pech, zomaar ineens een andere auto nodig hebt. Of je hebt een huis gekocht en je besluit niet alleen oppervlakkig wat verbeteringen aan te brengen, maar je wilt ook de badkamer, de keuken en de isolatie aanpakken. Waar haal je dan het geld vandaan? Dat kan nog wel eens een probleem zijn. Je kunt natuurlijk aankloppen bij je ouders, vrienden of familie, maar je weet eigenlijk wel dat van geld lenen van je bekenden altijd gezeur komt. Een lening aanvragen via Findio is dan een betere optie. Je kunt online een lening aanvragen, dan heb je het geld al snel op je rekening staan.

Een lening aanvragen doe je niet zomaar

Een lening aanvragen kost je maar een paar minuten. Maar dat wil niet zeggen dat je er heel gemakkelijk over moet denken. Heb je het geld op je rekening, dan moet je het nog wel, inclusief de rente, terugbetalen. Het is dus niet alleen verstandig om na te denken over "Hoeveel kan ik lenen" maar ook over "hoeveel kan ik per maand terugbetalen". Je wilt door het aangaan van een lening niet verder in de problemen komen.

Geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maakt men geld

Je hebt in het dagelijks leven nu eenmaal geld nodig. Daar ontkom je niet aan. Je moet je hypotheek of huur betalen, je verzekeringen, je boodschappen en je telefoonrekening. Als het goed is ontvang je iedere maand een salaris of een uitkering waar je deze zaken van kunt betalen. Wil je echter eens iets extra's, een auto, motor of boot, dan zul je daar flink voor moeten sparen. Het is altijd fijn om naar een bepaald spaardoel toe te werken. Het kan echter zo zijn dat je een eenmalig aanbod krijgt dat je niet kunt weerstaan. Dan moet je je goed realiseren dat geld lenen echt geld kost. Heb je dat ervoor over?

Terugbetalen is belangrijk

Als jij iets uitleent aan iemand, dan wil je dat ook terug. Dat geldt net zo voor instellingen die gaan over leningen. Het is dus van belang dat je je realiseert dat je flink wat maandelijkse termijnen moet betalen voor je je lening helemaal hebt terugbetaald. Dit kan van invloed zijn op je levensstijl. Zo kan het zomaar zijn dat je minder vaak eten kunt bestellen of dat je nog een jaar met je winterjas moet doen.

Related Stories

Discover

Rolgordijnen uitzoeken voor je huis

Ben je op zoek naar rolgordijnen voor in je woning? Dan is deze blog...

Alles wat je moet weten over gellak kleuren

Veel mensen volgen de laatste trends op het gebied van uiterlijk. Hoewel veel mensen...

Een heerlijke manier om Moederdag te vieren: High Tea

Moederdag is een speciale dag om alle geweldige moeders te eren. Het is een...

Je vermogen omzetten naar fysiek goud

Heb jij een groot vermogen en vertrouw je tegenwoordig niet meer de bank? Dan...

Gaat jouw kind al naar de kinderopvang?

Veel ouders kiezen ervoor om hun kinderen naar bijvoorbeeld kinderdagverblijf den haag te laten...

Hoe veilig is jouw huis?

Ben jij goed op de hoogte van de veiligheid van jouw huis? Dubbelcheck je...

Popular Categories

Comments