Moet je een reachstacker kopen? Kijk dan eens bij gebruikte exemplaren

0
563

Het zal niet vaak voorkomen dat je een andere reachstacker kopen moet, maar als je dan een reachstacker kopen moet, dan is het echt niet perse nodig om een nieuwe reachstacker aan te schaffen. Natuurlijk, een nieuwe reachstacker ziet er schitterend uit, maar dat zie je dan ook direct terug in de prijs. En waar gaat het om bij een reachstacker? Dat deze goed en veilig werkt. Het uiterlijk van het apparaat is van ondergeschikt belang. Als jij er de containers mee kunt verplaatsen die binnenkomen in jouw haven(deel), is dat voldoende, toch?

Een nieuwe reachstacker kopen is een hele investering

Zelfs een gebruikte reachstacker kopen is een flinke investering. Dat heeft er natuurlijk mee te maken dat we het hier hebben over groot materieel. Een reachstacker moet te allen tijden doen waarvoor deze is aangeschaft, namelijk het veilig verplaatsen en opstapelen van van ISO-containers. Een foutje en zo’n container valt en kan dan niet alleen grote schade, maar ook ernstig letsel veroorzaken. Iets dat je natuurlijk niet wilt. Ga je een andere reachstacker kopen? Laat deze dan altijd technisch keuren voor je overgaat tot de aankoop. Veiligheid staat, zeker in havens, hoog in het vaandel.

Online containers kopen is ook een idee

Wanneer je wilt gaan starten met een bedrijf dat in containervervoer doet, moet je niet alleen een reachstacker kopen, je zult ook op zoek moeten gaan naar containers om je goederen in te vervoeren. Ook deze containers hoef je echt niet nieuw te kopen. Je kunt best toe met gebruikte exemplaren. Deze containers zijn, natuurlijk ideaal voor het vervoeren van complete inboedels over de weg of over zee, maar je kunt er nog meer mee. Wil je een extra schuur zetten, maar heb je deze maar tijdelijk nodig? Dan kun je ook hier een zeecontainer voor gebruiken. Er bestaan zelfs zeecontainers die gekoeld kunnen worden.

Waar vind je al deze materialen?

Niet iedere webshop verkoopt zomaar even een reachstacker of een zeecontainer. Daarvoor moet je echt even weten waar je moet zijn. Op de site in bovenstaande link dus. Je kunt hier terecht voor alle (rijdend) materieel dat je je maar kunt bedenken. Van tractoren tot trucks, van heftrucks tot graafmachines. Het loont altijd de moeite om eerst op deze site te kijken voor je verder gaat zoeken. Het kan zomaar zijn dat precies wat jij zoekt te koop staat aangeboden. Wil je zelf iets verkopen? Dan kan dat ook via deze site.