Een transportfiets dames is mooi en kan tegen een stootje

0
614

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Is je oude fiets dringend aan vervanging toe of heb je jarenlang niet gefietst? Het maakt niet uit wat de reden is, het is altijd een goed moment om je te oriënteren op de verschillende mogelijkheden. Wat denk je bijvoorbeeld van een transportfiets dames? Een transportfiets dames is geschikt voor iedere vrouw en ieder meisje. Gaat je dochter dit jaar voor het eerst naar de middelbare school en moet ze een zware rugtas meenemen? Dan kan het nog een hele uitdaging zijn om dan toch nog veilig te fietsen. Een transportfiets dames is er juist op gebouwd om spullen, bijvoorbeeld een rugtas vol boeken, mee te nemen.

Kies een transportfiets dames in elke kleur

Voor jezelf is het misschien niet zo nodig om voor een uitgesproken kleur te gaan, maar voor je dochter en haar middelbare school avontuur is het wel degelijk van belang! Ze kan op die manier tussen alle honderden fietsen in het fietsenhok snel haar transportfiets dames terugvinden. Bevestig een mooi krat op de voorste bagagedrager en je dochter heeft een unieke fiets. Een ander voordeel van een unieke fiets is dat deze teveel opvalt. Fietsendieven zullen deze fiets sneller laten staan. Heb je een dertien-in-een-dozijn-fiets, dan is de kans op diefstal een stuk groter.

Bestel direct de juiste accessoires bij de fiets

Nu is het 's ochtends en 's middags nog licht, maar voor je het weet ga je in het donker de deur uit. Zorg er dus altijd voor dat je goede verlichting op je fiets hebt. Je kunt, voor de zekerheid, een stel extra lampjes bestellen. Zo stap je nooit zonder licht op de fiets. Niet iedere fiets is standaard uitgerust met een slot. Check dit dus goed voor je je bestelling afrondt. Je kunt heel gemakkelijk een slot bijbestellen. Datzelfde geldt voor een krat voor op een transportfiets dames of voor fietstassen. Bestel ze er direct bij!

Fietsen is volkssport nummer één

Veel mensen stappen op de fiets omdat ze geen ander vervoermiddel hebben. Ze moeten naar school of naar hun werk en kunnen niet anders dan de fiets pakken. Er zijn echter ook hele volksstammen die voor hun plezier op de fiets stappen. Ze stappen dan op de racefiets of op de mountainbike of juist op de elektrische fiets en gaan de omgeving verkennen. Het voordeel van fietsen is dat het echt goed voor je is. De frisse lucht, de beweging, het buiten zijn. Ja, fietsen is een aanrader!