From Mieke with Love...

Bij Sinterklaas denk je aan Verkade chocoladeletters

Echte Verkade chocoladeletters zijn toch het allerlekkerst. En, op de een of andere manier, smaken de Verkade chocoladeletters nóg lekkerder in de weken voor Sinterklaas. Wil jij je medewerkers, klanten en zakenrelaties voorzien van Verkade chocoladeletters in de Sinterklaasperiode? Dan kun je er maar beter voor zorgen dat je er genoeg bestelt. Gelukkig bestel je Verkade chocoladeletters heel gemakkelijk online. Je kiest de letter en je kiest de smaak (wit, melk of puur) en je laat de computer het rekenwerk doen. Tip van de dag: bestel je Verkade chocoladeletters nu al voor de komende Sinterklaasperiode. Je weet dan zeker dat je een lekker cadeau hebt om uit te delen!

Er zijn andere opties dan Verkade chocoladeletters

Heel af en toe kom je iemand tegen die niet extra gelukkig wordt van chocolade. Het is bijna niet voor te stellen, maar die mensen bestaan écht! Om ook deze mensen het echte Sinterklaasgevoel te geven, kun je voor hen een heerlijke banketletter bestellen. Een banketletter is een letter van bladerdeeg dat om amandelspijs is gevouwen. Heerlijk, ook als je wel van chocolade houdt. Je kunt een banketletter net zoals chocoladeletters, in alle letters van het alfabet kopen. Dat maakt het geven nog een keer leuker. De alfabet-banketletters worden handgemaakt en zijn, na levering, maar liefst 14 dagen houdbaar. Ze zijn leverbaar vanaf 1 september 2021, maar je kunt ze, natuurlijk, gelijk met je andere Sinterklaaspresentjes laten leveren.

Alleen een letter of een echt cadeautje?

Als je het mij vraagt is een chocolade- of banketletter al een echt cadeautje, maar wat nu als je dit jaar eens flink wilt (laten) uitpakken? Je kunt dan kiezen voor Sinterklaascadeautjes die leuk verpakt zijn in jute zakjes of in mooie doosjes. Organiseer je een kindermiddag op je werk? Dan is zo'n klein pakketje, al voor nog geen € 2,00 per stuk, een extra goed idee. Ieder kind gaat dan naar huis met een echt cadeau van Sinterklaas!

Vergeet ook je zakenrelaties niet

Misschien heb je je zakenrelaties de afgelopen jaren telkens een kerstpakket gestuurd. Dan is het misschien nu tijd om het anders aan te pakken. Stuur eens een leuk Sinterklaaspakket! Je kunt hier een gedichtje bij doen waarin je beschrijft wat deze zakenrelatie voor jouw bedrijf betekent en dat je hoopt dat jullie nog lang zaken kunnen blijven doen. Kies je voor een kleiner pakketje? Dan blijft er wellicht nog ruimte over in je budget om met Pasen een ander pakketje te sturen… Wanneer je op de site kijkt, zie je dat de mogelijkheden haast onbeperkt zijn!

Related Stories

Discover

Wil je de overwaarde huis verzilveren? Dat gaat niet...

Wanneer je je huis hebt gekocht voor een bepaald bedrag en het is in...

3x tips om het maximale uit jouw webshop te...

Iedereen heeft wel eens een webshop bezocht en deze binnen een paar tellen weer...

Pokémon kaarten, wat doe je er mee?

In 1996 zijn de eerste Pokémon kaarten op de markt gebracht. Dit was zeker...

Waarom is het verstandig om je te laten vaccineren...

Wanneer je op vakantie gaat buiten de Europese Unie dan is de kans groot...

Hoe organiseer je een geweldig feestje? 

Als je de aangewezen persoon bent om een feestje voor vrienden te organiseren, dan...

De beste manieren om je huis te verwarmen

Er zijn veel manieren om jouw huis te verwarmen. Wanneer je je huis wilt...

Popular Categories

Comments