From Mieke with Love...

Bij Sinterklaas denk je aan Verkade chocoladeletters

Echte Verkade chocoladeletters zijn toch het allerlekkerst. En, op de een of andere manier, smaken de Verkade chocoladeletters nóg lekkerder in de weken voor Sinterklaas. Wil jij je medewerkers, klanten en zakenrelaties voorzien van Verkade chocoladeletters in de Sinterklaasperiode? Dan kun je er maar beter voor zorgen dat je er genoeg bestelt. Gelukkig bestel je Verkade chocoladeletters heel gemakkelijk online. Je kiest de letter en je kiest de smaak (wit, melk of puur) en je laat de computer het rekenwerk doen. Tip van de dag: bestel je Verkade chocoladeletters nu al voor de komende Sinterklaasperiode. Je weet dan zeker dat je een lekker cadeau hebt om uit te delen!

Er zijn andere opties dan Verkade chocoladeletters

Heel af en toe kom je iemand tegen die niet extra gelukkig wordt van chocolade. Het is bijna niet voor te stellen, maar die mensen bestaan écht! Om ook deze mensen het echte Sinterklaasgevoel te geven, kun je voor hen een heerlijke banketletter bestellen. Een banketletter is een letter van bladerdeeg dat om amandelspijs is gevouwen. Heerlijk, ook als je wel van chocolade houdt. Je kunt een banketletter net zoals chocoladeletters, in alle letters van het alfabet kopen. Dat maakt het geven nog een keer leuker. De alfabet-banketletters worden handgemaakt en zijn, na levering, maar liefst 14 dagen houdbaar. Ze zijn leverbaar vanaf 1 september 2021, maar je kunt ze, natuurlijk, gelijk met je andere Sinterklaaspresentjes laten leveren.

Alleen een letter of een echt cadeautje?

Als je het mij vraagt is een chocolade- of banketletter al een echt cadeautje, maar wat nu als je dit jaar eens flink wilt (laten) uitpakken? Je kunt dan kiezen voor Sinterklaascadeautjes die leuk verpakt zijn in jute zakjes of in mooie doosjes. Organiseer je een kindermiddag op je werk? Dan is zo'n klein pakketje, al voor nog geen € 2,00 per stuk, een extra goed idee. Ieder kind gaat dan naar huis met een echt cadeau van Sinterklaas!

Vergeet ook je zakenrelaties niet

Misschien heb je je zakenrelaties de afgelopen jaren telkens een kerstpakket gestuurd. Dan is het misschien nu tijd om het anders aan te pakken. Stuur eens een leuk Sinterklaaspakket! Je kunt hier een gedichtje bij doen waarin je beschrijft wat deze zakenrelatie voor jouw bedrijf betekent en dat je hoopt dat jullie nog lang zaken kunnen blijven doen. Kies je voor een kleiner pakketje? Dan blijft er wellicht nog ruimte over in je budget om met Pasen een ander pakketje te sturen… Wanneer je op de site kijkt, zie je dat de mogelijkheden haast onbeperkt zijn!

Related Stories

spot_img

Discover

Een loungeset voor alle weersomstandigheden kopen

In de zomer heb je de mogelijkheid om heerlijk tot rust te komen in...

Vul je interieur aan met de handigste en mooiste...

Als je een eigen huis hebt dan weet je hoe belangrijk het is om...

Tips bij het kopen van een nieuw fototoestel

Je wilt professioneel, hoogwaardige kwaliteit foto's maken en hebt inmiddels ontdekt dat dit met...

Een gezonde levensstijl met makkelijke maaltijden om af te...

Wil jij een gezonde levensstijl hanteren en vind je het erg lastig om dit...

Top 4 manieren om uw persoonlijke ontwikkeling in de...

Ik vind het belangrijk dat ieder mens een persoonlijk ontwikkelingsplan heeft. Het is belangrijk...

Moet je een reachstacker kopen? Kijk dan eens bij...

Het zal niet vaak voorkomen dat je een andere reachstacker kopen moet, maar als...

Popular Categories

Comments