From Mieke with Love...

Een boot huren Amsterdam is altijd een goed idee

Ben jij aan de beurt om het vrijgezellenfeest van je beste vriend of vriendin te regelen en wil je nu eindelijk wel eens iets anders dan een solextour of een gewone kroegentocht? Dan is een boot huren Amsterdam een erg goed idee. Je maakt er dan direct een compleet weekend weg van. Je kunt overdag een boot huren Amsterdam voor je complete groep. Deze boot is van alle gemakken voorzien en de schipper weet heel goed wat hij doet. Jullie hoeven dus niet nuchter te blijven, dat regelt de schipper wel. Ook weet de schipper precies waar er goed aangelegd kan worden om een kroeg of restaurant te bezoeken. Een boot huren Amsterdam zal zeker in de smaak vallen!

Een boot huren Amsterdam is ook leuk voor een familiedag

Twijfel je van te voren een beetje over het weer? Dan kun je misschien  beter gaan voor salonboot Amsterdam. Een salonboot is een overdekte boot waar iedereen comfortabel in kan zitten, ook als het wat kouder is of als het regent. Door een boot huren Amsterdam, of het nu gaat om een sloep of om een salonboot, leer je de stad weer op een heel andere manier kennen. De stad ziet er totaal anders uit vanaf het water. Doordat de hele familie bij elkaar op één boot zit, is er tijd genoeg om én om je heen te kijken én om lekker bij te kletsen.

En wat denk je van een bedrijfsuitje?

Wanneer je medewerkers uit het hele land komen en je ze zo eens in de zoveel tijd eens allemaal bij elkaar wilt hebben, dan kun je er maar beter voor zorgen dat het de moeite waard is. Een boot huren Amsterdam met een eigen schipper is dan wel zo leuk. Je kunt verschillende sloepen huren, allemaal met een eigen schipper, en je mensen verdelen over de verschillende boten. Er zijn op die manier al heel bijzondere vriendschappen ontstaan!

Met het openbaar vervoer naar de boot

Amsterdam staat nu niet direct bekend om de fijne parkeermogelijkheden. Je kunt daarom beter net buiten de stad parkeren op een transferium en dan met het openbaar vervoer naar het centrum van de stad reizen. Daarvandaan hoef je niet ver te lopen. De bootverhuur zit direct tegenover het Centraal Station van Amsterdam. Wil je er een weekendje van maken? Dan is het goed om te weten dat, ook in die buurt, veel hotels en hotelletjes te vinden zijn.

Related Stories

Discover

Rolgordijnen uitzoeken voor je huis

Ben je op zoek naar rolgordijnen voor in je woning? Dan is deze blog...

Alles wat je moet weten over gellak kleuren

Veel mensen volgen de laatste trends op het gebied van uiterlijk. Hoewel veel mensen...

Een heerlijke manier om Moederdag te vieren: High Tea

Moederdag is een speciale dag om alle geweldige moeders te eren. Het is een...

Je vermogen omzetten naar fysiek goud

Heb jij een groot vermogen en vertrouw je tegenwoordig niet meer de bank? Dan...

Gaat jouw kind al naar de kinderopvang?

Veel ouders kiezen ervoor om hun kinderen naar bijvoorbeeld kinderdagverblijf den haag te laten...

Hoe veilig is jouw huis?

Ben jij goed op de hoogte van de veiligheid van jouw huis? Dubbelcheck je...

Popular Categories

Comments