From Mieke with Love...

Paarden en andere hebbedingetjes

Voor mijn blog ben ik altijd opzoek naar de leukste en meest bijzondere spulletjes. Internet is daar natuurlijk ideaal voor. Ik vind niets leukers dan uren achtereen struinen over internet om daar diverse webshops te bezoeken. Ik geniet daar enorm van. Toen mijn nichtje jarig was, had ik weer een prima excuus om internet op te gaan. Ik wilde een mooi cadeau voor haar. Mijn nichtje is een echt paardenmeisje. Haar hele kamer hangt vol paardenposters en ze is bijna dagelijks op in de manege te vinden. Maar ja, een paard voor haar kopen gaat toch echt ruim mijn budget te boven. Nog los van het feit dat je dat dier dan ook nog ergens kwijt moet. Ik zat dus een beetje met mijn handen in het haar. Tot ik tot mijn verrassing de schleich boerderij vond. Een site vol super leuke boerderijdieren die levensecht lijken. Zoals de naam al zegt draait het om boerderijdieren, maar tot mijn verrassing vond ik ook heel veel schleich paarden.

Schleich paarden voor paardenmeisje

Ik was gelijk helemaal weg van dit product. Bladzijden vol paarden en paardenspulletjes scrolde ik door. Dit was echt ideaal voor het paardenmeisje dat mijn nichtje is. Niet alleen kun je diverse paardenrassen terugvinden, maar ook alles wat een paard in het dagelijks leven nodig zou hebben zoals een zadel, een paardendeken, een mobiele dierenarts en een ruiterschool. Ik ontdekte al gauw dat deze prachtig nagemaakte paardjes niet alleen leuk speelgoed zijn, maar ook voor verzamelaars aantrekkelijk zijn. Ze zien er namelijk levensecht uit en zijn echt in de juiste verhoudingen na gemaakt. En het is niet duur zodat ik gelijk het een en ander voor mijn nichtje kon kopen. Ik kon de diertjes en de spulletjes online bestellen en rustig uitzoeken dus dat was ook ideaal.

Verjaardagscadeau

Mijn nichtje was heel blij met haar verjaardagscadeau. Ze heeft een plank in haar vitrinekast vrijgemaakt om de paarden neer te zetten en inmiddels heeft ze besloten ze allemaal te verzamelen. Zo heeft ze toch een beetje haar eigen stal. Ook voor andere kinderen heb ik inmiddels de schleich boerderij ontdekt. Naast paarden hebben ze heel veel andere boerderijdieren die er net zo levensecht uitzien en die ook allerlei leuke accessoires hebben. Dus ik kan weer een site toevoegen aan mijn lange lijst van geweldige online winkels. Dus heb jij nog een leuk cadeau nodig? Ga eens opzoek naar schleich paarden. Wie weet is het wat voor jou!

Related Stories

spot_img

Discover

Alles over palm oil products en duurzame palmolie

Voor de productie van palmolie zijn kleine boeren nodig. Dit zijn mensen die op...

De nieuwste mode: dit moet je weten

Elk jaar weer zul je bij mensen nieuwe kleding zien. Het assortiment dat je...

Paarden en andere hebbedingetjes

Voor mijn blog ben ik altijd opzoek naar de leukste en meest bijzondere spulletjes....

Paarden en andere hebbedingetjes

Voor mijn blog ben ik altijd opzoek naar de leukste en meest bijzondere spulletjes....

Een boot huren Amsterdam is altijd een goed idee

Ben jij aan de beurt om het vrijgezellenfeest van je beste vriend of vriendin...

Wespen bestrijden laat je over aan de vakman

Wespen, wie kent ze niet. Die geel met zwarte rakkers die zo graag bij...

Popular Categories

Comments