De must haves voor in je tuin deze zomer

0
445

De zomer komt er weer aan! Alhoewel, we hebben al een aantal dagen heerlijk mogen genieten van het weer alsof het zomer is. Hoe dan ook; je hebt nog wat voorbereiding te doen voor je tuin deze zomer. Wat je écht moet hebben in je tuin om optimaal te genieten deze zomer lees je hier zodat je zeker weet dat je een goede keuze zult gaan maken,

Loungeset

Tuurlijk, een loungeset is een echte essential voor je tuin. Met zo’n tuinset wil je alleen nog maar vertoeven in het zonnetje. Wegdromen met een (alcoholvrije) cocktail, biertje, wijntje of een ijsje is datgene waar we voor wakker gemaakt willen worden. Smeer je alvast goed in, want je blijft daar nog wel een paar uur liggen. Je wilt natuurlijk niet dat je gaat verbranden en daarom is het goed om hier rekening mee te houden.

Verlichting

Als de schemering valt, maar het nog steeds warm is, is het heerlijk om wat meer tijd buiten door te kunnen brengen. Hiervoor heb je verlichting nodig en er zijn veel manieren om dit te doen. Zonnelampen zijn hier geweldig voor en je kunt ze overal neerzetten of ophangen. Veel mensen zijn ook groot fan van lampionnetjes en hebben er een paar rond hun zithoek hangen. Je kunt ook lampionnetje kopen die werken op zonne-energie, dus de zon overdag zorgt ervoor dat ze 's avonds blijven branden. 

BBQ

Als het zomer wordt, gaan de Nederlandse gedachten automatisch naar BBQ's. Misschien heb je je eerste BBQ dit jaar al gehad, je weet dan hoe lekker het is om een goede barbecue tot je beschikking te hebben en hier de lekkerste stukken vlees en groenten op te grillen. Online of in fysieke winkels kun je alles krijgen wat je nodig hebt voor de perfecte BBQ, van echte BBQ's tot keukengerei en schorten. 

Onderzetters en matten

We weten dat buiten eten iets minder formeel is dan binnen eten, maar je wilt toch proberen om glas sporen en morsen op je mooie terrasmeubelen te voorkomen, en daarom zijn onderzetters en matten voor buiten een goede investering. Kies voor gemakkelijk schoon te maken varianten en je schoonmaaktijd zal gehalveerd worden; je plezier tijd verdubbelt!

Parasol

Zonneschijn of niet, we bevinden ons wel in Nederland. We moeten dus goed voorbereid zijn op de onvermijdelijkheid van de zomerse regenbuien! In het onwaarschijnlijke geval dat er geen grijze wolken zijn, zul je nog steeds blij zijn met een parasol, voor een beetje schaduw in de hitte.