From Mieke with Love...

Een portemonnee of een pashouder?

Er zijn heel wat verschillende mogelijkheden als het om pasjes gaat. In veel gevallen dragen mensen tegenwoordig de pasjes met zich mee in hun telefoon. Toch vindt niet iedereen dit fijn. Het is dan handig als je nog een andere optie hebt. Je wilt namelijk niet met een hele hoop pasjes alleen al in je hoesje rond lopen. De bankpas gaat vaak nog wel, maar meer dan dat kan veel te veel worden. Maar kies je dan voor een van de portemonnees of een pashouder? Om je hier meer informatie over te geven, zullen we hieronder kort stilstaan bij deze informatie.

Heb je contant geld?

De eerste vraag die je jezelf zal moeten gaan stellen is het feit of je contant geld met je meedraagt. Het contante geld kan namelijk moeilijk in een pashouder. Dan kun je beter voor een van de portemonnees kiezen. In portemonnees zit nog altijd een vakje voor kleingeld. Het klein geld zit dan goed opgeborgen, zodat je het niet kwijt kan raken. Zo voorkom je dat er eventueel geld kwijt is als je alleen een pashouder gebruikt.

Daarnaast kan een pashouder door kleingeld kapot gaan. Door het kleingeld er in te stoppen, rek je de pashouder uit. De pashouder zal dan niet makkelijk te maken zijn en vaak zelfs kapot zijn. Het valt dan ook niet aan te raden om contant geld in je pashouder te stoppen. Dan is de kans aanwezig dat je een nieuwe pashouder za moeten gaan kopen.

Hoe groot mag het zijn?

Wanneer je een portemonnee of een pashouder mee zal willen nemen, is het belangrijk om te weten hoe groot Eén van de twee mag zijn. Als je een portemonnee neemt, is de kans groot dat hij groter zal zijn dan een pashouder. Een portemonnee is er vaak zo opgemaakt, dat het briefgeld ongevouwen er in past. Bij een pashouder is dit niet het geval. Daar doe je alleen maar pasjes in. Voor jezelf is het handig om te kijken welke van de twee je makkelijker lijkt.

Als je iemand bent die bepaalde dingen snel kwijt raakt, is een portemonnee misschien de beste optie. Een portemonnee is vrij groot en raak je dus minder makkelijk kwijt. Een pashouder is wat makkelijker kwijt te raken en zal je niet zo snel terug vinden. Daarnaast is dit ook weer een voordeel, omdat een pashouder dan vrij eenvoudig mee te nemen is in verhouding met een portemonnee. Je kan hem zo in je zak steken.

Related Stories

Discover

Begin met de Basis: Kleur en Stijl Bepalen

Het kiezen van de juiste kleur en stijl voor je meubels is een cruciale...

Hoe kies je een exclusief vloerkleed?

Een vloerkleed van hoge kwaliteit ziet er luxe uit. Sommige interieurontwerpers adviseren zelfs om...

Waarom het slim is om je linkbuilding en SEO...

Ben je verantwoordelijk voor een website en wil je graag meer verkeer en betere...

Het ontstaan van liefde voor chocolade

Als je ooit een heerlijk stukje chocolade hebt geprobeerd, weet je hoe gemakkelijk het...

De complete gids: alles wat je moet weten over...

Als je ooit vloeren hebt geïnstalleerd, ken je waarschijnlijk de uitdagingen die gepaard gaan...

Ontdek de voordelen van methanol als alternatieve brandstof

Er zijn veel alternatieve brandstoffen op de markt, maar Methanol is er een die...

Popular Categories

Comments