Een wellness kerstpakket is een pakket om van te dromen!

0
444

Na een jaar van héél hard werken ben je wel eens toe aan een beetje wellness. Een beetje rust. En hoe leuk is het dan als je dat deelt met al je medewerkers? Je kunt ervoor kiezen om iedereen een wellness kerstpakket te geven en zo de ontspannen sfeer in je bedrijf te bevorderen. Een wellness kerstpakket is misschien niet zo traditioneel als een kerstpakket met ossenstaartsoep, soepstengels en toastjes, maar het is minstens zo leuk. Oké, ik kan me zo voorstellen dat je in een bedrijf waar (bijna) uitsluitend mannen werken niet zo snel zult kiezen voor een wellness kerstpakket, maar waarom eigenlijk niet? Die mannen hebben hun ontspanning ook heel hard nodig!

Een wellness kerstpakket is niet alleen voor vrouwen

Al is het wel voor te stellen dat de reacties van vrouwen op een wellness kerstpakket positiever zijn dan van mannen. Maar hé, je kunt niet altijd iedereen tevreden stellen. Vind je dat iedereen een pakket moet kunnen kiezen dat past bij wat diegene graag wil? Dan kun je zelf een selectie maken van twee verschillende pakketten en je medewerkers hun voorkeur laten aangeven. Het zal je dan verbazen hoeveel mannen alsnog voor een wellness kerstpakket gaan!

Een kerstpakket in een kleur-thema

Je kunt er ook voor kiezen om te gaan voor een kerstpakket in een kleur-thema. Kies een kerstpakket rood voor de traditionele kerstsfeer. Een pakket compleet met rode kerstbellen, hoe feestelijk is dat? Ook kerstpakketten in andere kleuren vind je gewoon online. Nu ja, nu nog niet. Maar je vindt er wel de brochure met daarin de kerstpakketten voor het komende jaar. Je hebt dus nog even de tijd om je goed in te lezen en alle opties te overwegen. Zit er een pakket bij dat precies voldoet aan jouw wensen? Zet dan met grote letters in je agenda dat je in augustus kunt gaan bestellen. Dan grijp je zeker niet mis!

Kerstpakketten zijn onderdeel van de Nederlandse cultuur

Natuurlijk ben je niet verplicht om je medewerkers een kerstpakket of een kerstbonus te geven, maar het is in veel bedrijven al een jarenlange traditie om dat wel te doen. Door het geven van een kerstpakket bedank je je medewerkers voor hun inzet in het afgelopen jaar en laat je zien dat je echt heel blij met ze bent. Een kerstpakket hoeft niet heel duur of heel groot te zijn, het gaat om het gebaar. Een gebaar dat ieder jaar weer op prijs wordt gesteld!