From Mieke with Love...

Trends voor de mannen

Kleding- en accessoirestrends voor vrouwen zijn links en rechts te vinden. Op websites, sociale media en in vrijwel alle winkels staat duidelijk wat wel en niet in is, wat wel en beter niet gedragen kan worden door vrouwen. Maar mannen staan een stuk minder op de voorgrond. En dit terwijl er toch net zoveel mannen zijn die op hun kleding letten als vrouwen. Dus, wat zijn voor hen, wat zijn enkele trends voor mannen komende tijd?

Comfortabel

De eerste trend is meteen een fijne: comfortabele kleding. Dit stampt hoogstwaarschijnlijk af van de corona pandemie. Toen zat iedereen thuis in joggingbroeken en pyjama’s, want er was toch nergens om heen te gaan. Tegenwoordig wordt deze comfortabele kleding gecombineerd met dagelijkse kleding, om zo ‘athleisure’ te creëren. Het geeft een combinatie tussen sportief en vrije tijd. Een daily paper broek past hier precies in. Deze zijn al langer te zien over straat en voor goede reden: het zit lekker en het ziet er goed uit.

Broeken

Wat nog meer past in de trend van comfortabele kleding: ruime broeken. Skinny jeans zijn (gelukkig) voor het grootste gedeelte niet meer op straat te zien. Al zien deze er leuk uit in de meeste gevallen, comfortabel is heel wat anders. Dit jaar draait het om ruime broeken, zoals een oversized pantalon of een wijde jeans. Ook ruime, korte broeken zijn in.

Jassen

Jassen worden lang gezien komende tijd. Ideaal voor het voor- en voor het naseizoen zijn lange jassen en dan bedoelen we lang! Spijkerjackets gaan tot over de bips, nette beige trenchcoats die tot de knieën gaan en zelfs lange jassen tot de enkels. Het zal misschien even wennen zijn, maar het ziet er dan wel goed uit.

Een ander type jas die aangeraden wordt, is de bodywarmer. Deze was helemaal in de mode in de ’80 en ’90 jaren. Ze zeggen dat iets elke 20 of 30 jaar weer terug in de mode komt en zo klopt het ook bij de bodywarmer. Het leuke hieraan is dat onder de jas de outfit nog steeds gezien kan worden. Wordt er iets nets gedragen? Dan ziet de bodywarmer er gelijk ook wat netter uit, maar het staat zeker ook leuk om de eerder genoemde wijde broeken.

Kleuren

Kleuren die in zijn, zijn pastelkleuren. We komen net uit een trend van felle, neon kleuren en er is vraag naar iets wat rustiger op het oog zal vallen. Naast opvallende pastelkleuren die een outfit doen blinken, zijn de goede basics niet te vergeten. Zwart en wit worden eigenlijk altijd gezien, maar ook bruin en beige zijn kleuren die weer helemaal in komen komende tijd.

Petten

In dezelfde lijn als de streetwear stijl: petten heren worden tegenwoordig altijd en overal gedragen. In de winter is het lekker warm, in de zomermaanden houdt het de zon uit de ogen. Niet te missen, dus!

Related Stories

Discover

Wil je de overwaarde huis verzilveren? Dat gaat niet...

Wanneer je je huis hebt gekocht voor een bepaald bedrag en het is in...

3x tips om het maximale uit jouw webshop te...

Iedereen heeft wel eens een webshop bezocht en deze binnen een paar tellen weer...

Pokémon kaarten, wat doe je er mee?

In 1996 zijn de eerste Pokémon kaarten op de markt gebracht. Dit was zeker...

Waarom is het verstandig om je te laten vaccineren...

Wanneer je op vakantie gaat buiten de Europese Unie dan is de kans groot...

Hoe organiseer je een geweldig feestje? 

Als je de aangewezen persoon bent om een feestje voor vrienden te organiseren, dan...

De beste manieren om je huis te verwarmen

Er zijn veel manieren om jouw huis te verwarmen. Wanneer je je huis wilt...

Popular Categories

Comments