From Mieke with Love...

Is in vastgoed investeren iets voor jou?

Stel. Je hebt een flink kapitaal op de bank staan. En dan heb ik het niet over een paar duizend Euro. Dan kun je dat natuurlijk op de bank laten staan en er geen rente over krijgen. Sterker nog, er komt een moment dat je zult moeten gaan betalen over je kapitaal. Dat is eigenlijk zonde van je geld. Natuurlijk kun je er dan voor kiezen om te gaan investeren in crypto. Maar die markt is alles behalve stabiel op het moment. Voor je het weet heb je je geld verloren. Een beter idee is dan in vastgoed investeren. Je kunt in vastgoed investeren en daar een flink rendement uithalen. Dat klinkt vast als muziek in je oren!

In vastgoed investeren is een goed idee

In deze hysterische woningmarkt komen veel mensen er achter dat een koopwoning niet voor hen is weggelegd. Maar zij moeten wel ergens wonen. De wachtlijsten bij de woningcorporaties zijn lang en dus is particulier huren de enige optie. En wat nu als jij daarin kunt voorzien? Door in vastgoed investeren, een huis op te knappen en het te verhuren, zorg je ervoor dat je een passief inkomen krijgt. Daarbij heb je ook nog eens de belastingvoordelen van een koophuis!

Verhuren zonder gedoe

Jij hebt er, natuurlijk, geen zin in om alle onderhoudsklusjes aan deze verhuurde woning uit te voeren. Ook het zoeken naar huurders geef je liever uit handen. En dat kan! Door in vastgoed investeren en dan het beheer uit handen te geven, zorg je ervoor dat je altijd huurders hebt, ook als de huidige huurder opzegt en vertrekt. Je kunt er dan op rekenen dat je huis nooit lang leeg blijft staan. Zo is het verhuren van je woning écht een passief inkomen. Jij hoeft er verder niets aan te doen. Dat is pas goed geregeld!

Je huidige huis verhuren kan ook

Heb je de knoop doorgehakt en die wereldreis geboekt? Dan wil je er wel zeker van zijn dat je woning in goede handen is. Je wilt deze niet leeg laten staan, maar je wilt 'm ook niet zomaar aan iedereen verhuren. Je eigen woning verhuren Utrecht kan via dezelfde site worden geregeld. Jij kunt rustig op wereldreis gaan en genieten van alles wat je onderweg meemaakt. Het beheer, het onderhoud en de verhuur wordt voor je geregeld. Over het algemeen zullen expats heel graag gebruik maken van jouw woning. Ze hoeven dan geen compleet nieuwe inboedel aan te schaffen voor de korte tijd dat ze in Utrecht zijn.

Related Stories

Discover

Particulier een energielabel aanvragen

Energielabels zijn een belangrijk hulpmiddel bij het bepalen van de energiezuinigheid van een woning....

Overvloedig veel puistjes

Het is iets waar veel pubers mee te maken krijgen, puistjes. Iedereen kent dat...

Kerst vieren? Zo pak je dat aan!

Kerst is natuurlijk de perfecte gelegenheid voor een gezellig diner met familie en vrienden....

Welke fiets past bij jou? Wij geven enkele handige...

Het kopen van een nieuwe fiets is een belangrijke investering. Je wilt dat je...

Wat voor verschillende soorten vloeren kun je allemaal uit...

Het kiezen van een vloer voor bij jou in huis of op kantoor is...

Wat is leuk om te doen in je vrije...

Over het algemeen zijn de meeste mensen erg druk. Dit kan komen door je...

Popular Categories

Comments