From Mieke with Love...

Hoe begin je met investeren?

Nederlanders hebben nog maar weinig vertrouwen in de Nederlandse banken. Dit is natuurlijk niet zo gek en de meeste banken rekenen een negatieve rente over het spaargeld. Dit betekent dat je geld moet betalen om te kunnen sparen bij de bank. Steeds meer Nederlanders stappen daarom over na het beleggen van geld in aandelen. Beleggen is als je het goed doet heel erg winstgevend. Je kunt over het algemeen veel meer rendement halen uit je spaargeld, maar waar moet je nu in investeren? Anno 2022 zijn er steeds meer jongeren die beginnen met beleggen in crypto. De crypto markt is heel volatiel en dat maakt het voor veel beginnende beleggers erg interessant. De crypto koersen stijgen snel en kunnen natuurlijk ook weer snel dalen. Veel beginnende beleggers maken fouten en weten ook niet precies hoe ze moeten beginnen. Hoe begin je nu met beleggen in crypto? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Broker vinden

Voordat je begint met beleggen in crypto, is het heel belangrijk om een goede broker te vinden. Bij een broker kun je crypto kopen, verkopen en bewaren. Er zijn een hoop verschillende brokers en deze handelen allemaal in wat anders. Sommige brokers handelen niet in crypto en daarom moet je hier goed naar kijken. Vergelijk verschillende brokers met elkaar en zoek een broker die ook echt in crypto handelt. Wil jij bijvoorbeeld Dogecoin kopen? Zoek dan ook echt een broker die in Dogecoin handelt, zodat je zeker weet dat je hier Dogecoin kunt kopen. Daarnaast moet je ook kijken naar de transactiekosten van de aanbieder, deze kunnen ook erg verschillen. Hoe lager de transactiekosten, hoe minder geld je kwijt bent voor het investeren in crypto.

Verzamel informatie

Wil jij btc kopen? Dan is het belangrijk dat je het juiste koopmoment bepaald en hiervoor heb je veel informatie nodig. Zoek zoveel informatie op over btc op het internet, zodat je zeker weet dat je btc op het juiste moment koopt. Je kunt hiervoor kijken naar crypto nieuwswebsites, maar ook op websites speciaal voor Bitcoin. Daarnaast is het ook heel handig om te kijken naar de crypto koersen van een bepaalde cryptovaluta. Je kunt op een crypto koers precies zien wat de actuele waarde is van een crypto valuta. Daarnaast kun je natuurlijk ook de waarde zien van een paar maanden geleden, ideaal toch?

Related Stories

Discover

Begin met de Basis: Kleur en Stijl Bepalen

Het kiezen van de juiste kleur en stijl voor je meubels is een cruciale...

Hoe kies je een exclusief vloerkleed?

Een vloerkleed van hoge kwaliteit ziet er luxe uit. Sommige interieurontwerpers adviseren zelfs om...

Waarom het slim is om je linkbuilding en SEO...

Ben je verantwoordelijk voor een website en wil je graag meer verkeer en betere...

Het ontstaan van liefde voor chocolade

Als je ooit een heerlijk stukje chocolade hebt geprobeerd, weet je hoe gemakkelijk het...

De complete gids: alles wat je moet weten over...

Als je ooit vloeren hebt geïnstalleerd, ken je waarschijnlijk de uitdagingen die gepaard gaan...

Ontdek de voordelen van methanol als alternatieve brandstof

Er zijn veel alternatieve brandstoffen op de markt, maar Methanol is er een die...

Popular Categories

Comments