From Mieke with Love...

Lease voor ZZP’ers

Als ZZP’er is het verstandig om een leaseauto aan te schaffen. Je hoeft namelijk geen gebruik te maken van je eigen financiële middelen. Je kunt voor een lager bedrag, een auto leasen, waardoor je makkelijk en snel op je werkplek aankomt. Een financial lease contract is altijd al een aanrader geweest. Wil jij ook financial leasen? Dan is het verstandig om te kijken naar de voordelen van financial leasen. Financial leasen kan ook zakelijk. Je leaset een auto via de zaak, zodat je geen btw hoeft te betalen over de auto en uiteraard omdat je de auto veel voor werk gebruikt. 

 

Voordelen van Financial Lease

Het grootste voordeel aan zakelijk leasen zzp is natuurlijk dat de auto BTW aftrekbaar is. Dit betekent dat je voor een lager bedrag eigenaar kunt worden van de auto die je least. Bij een lease auto, bepaal je zelf de looptijd. Het hangt er natuurlijk vanaf, hoeveel jij per maand kwijt wilt zijn aan de auto. Voor het leasen van een auto, heb je een minimale investering nodig. Natuurlijk kun je bij financial lease kiezen uit duizenden auto’s. Op die manier vind je altijd wel een auto die bij jouw budget past. 

 

Zoek een auto die echt bij jou past

Nu jou is uitgelegd wat financial lease is, is het natuurlijk leuk om te kijken nar wat voor auto jij wilt rijden. Je hebt keuze uit duizenden auto’s, waardoor het vinden van een geschikte auto erg eenvoudig is. Ben jij niet op zoek naar een specifieke auto? Zoek via een vergelijkingssite uit waar je deze voor zo min mogelijk geld kunt krijgen. Ook kun je via de zoekbalk van de site de auto’s van een bepaald merk opzoeken. 

 

Bereken de kosten vooraf en voorkom onaangename verrassingen

De kosten van de auto, zoals eerder vernoemd, verschillen enorm. Het is daarom belangrijk om de maandelijkse kosten te berekenen. Door het berekenen van de maandelijkse kosten, weet je al snel op welke kosten jij uitkomt. Houd er rekening mee dat je iedere maand een vast bedrag betaald. Dit staat los van de benzine. Aan een leasecontract zit natuurlijk wel een aantal voorwaarden verbonden. Zo is het van belang om te kijken naar hoeveel jij met de auto gaat rijden. Dit dien je aan te geven wanneer je een leaseauto gaat leasen. Rijd jij per jaar meer kilometers? Dan zul je ook meer moeten betalen voor deze kilometers.

Related Stories

Discover

De complete gids: alles wat je moet weten over...

Als je ooit vloeren hebt geïnstalleerd, ken je waarschijnlijk de uitdagingen die gepaard gaan...

Ontdek de voordelen van methanol als alternatieve brandstof

Er zijn veel alternatieve brandstoffen op de markt, maar Methanol is er een die...

Ontdek de voordelen van een detox kuur voor je...

Hallo daar! Heb je ooit gehoord van een detox kuur? Zo niet, dan ben...

Zo maak jij een weloverwogen keuze bij de aanschaf...

Als je deze zomer optimaal van je tuin of terras wilt genieten, is een...

De voordelen van kinderkoffers voor ouders en kinderen

Reizen met kinderen kan een uitdaging zijn, maar met de juiste uitrusting kunnen ouders...

Geef je terras een boost met super seat statafels...

Geef je terras een nieuwe look en feel met Super Seat's prachtige collectie van...

Popular Categories

Comments