From Mieke with Love...

Leuke dingen om te doen tijdens de feestdagen!

We zijn nog maar een paar dagen verwijderd van het vakantieseizoen en ik weet zeker dat velen van jullie verwoed op zoek zijn naar manieren om jezelf te vermaken. Nou, zoek niet verder! Ik ben hier om te helpen! Ik heb een lijst samengesteld met enkele van mijn favoriete dingen om te doen tijdens de vakantie. 1) Kijk voor de 10e keer A Christmas Story 2) Kijk wat er onder de boom ligt 3) Kijk wat er op tv is 4) Breng tijd door met je familie 1) Kijk voor de 10e keer A Christmas Story 2) Kijk wat er onder de boom ligt 3) Ontdek wat er op tv is 4) Breng tijd door met uw gezin

Kijk wat er onder de boom ligt

Ik voel me weer een beetje een kind als ik onder de boom naar alle cadeautjes kijk. Ik hou van de verwachting om te zien wat ik krijg. Het is alsof Kerstmis elk jaar iets nieuws is. Een leuk cadeau om onder de boom te leggen is bijvoorbeeld een fotoalbum van je gezin! Of bijvoorbeel wanddecoratie (zoals een foto).

Kijk wat er op tv is

De tv is altijd een goede optie tijdens de vakantie. Er zijn allerlei specials en programma's die je kunt bekijken. Van kerstspecials zoals "Rudolph the Red Nosed Reindeer" en "Frosty the Snowman" tot de klassieker "It's a Wonderful Life" en "A Charlie Brown Christmas".

Breng tijd door met je familie

Tijd doorbrengen met uw gezin is altijd een goed idee tijdens de vakantie. Het is een geweldige tijd om samen te komen, lekker te eten en herinneringen op te halen aan het afgelopen jaar. Voor veel mensen is het ook een tijd om onze verschillen opzij te zetten en samen te werken om de feestdagen voor iedereen mooier te maken.

Kijk voor de 10e keer naar A Christmas Story

Ik moet zeggen dat ik een grote fan ben van de film A Christmas Story. Het is gewoon zo grappig! Ralphie in zijn haat tegen het Red Ryder BB-pistool, de roze konijnenpyjama, de beenlamp in het raam, de tong op de paal, de oven, de oranje droom, de beenlamp, de konijnenpyjama, de tong op de paal, de oven, de roze konijnenpyjama, de beenlamp in het raam, de oranje droom, de tong op de paal… De lijst gaat maar door.

7. Besteed tijd met je familie

Tijd doorbrengen met uw gezin is altijd een goed idee tijdens de vakantie. Het is een mooi moment om samen te komen, lekker te eten en terug te blikken op het afgelopen jaar. Voor veel mensen is het ook een tijd om onze verschillen opzij te zetten en samen te werken om de feestdagen voor iedereen mooier te maken.

Related Stories

Discover

Rendement behalen op je investering

Geld maakt natuurlijk niet gelukkig, maar het kan zeker leiden tot minder financiële zorgen....

Voor elk interieur een lekker plantje

Ben je een echte avonturier? Iemand die het liefste de hele dag buiten is?...

De must haves voor de wijnliefhebber

Wijn, de één houdt ervan en de ander vindt het afschuwelijk. Zonde, want eigenlijk...

Shea butter kopen voor een ultieme huidverzorging

Shea butter kopen kan gelukkig gemakkelijk online, dus je hoeft hiervoor de deur niet uit. Maar wat...

Waar kunnen buizen voor van pas komen?

Op het moment dat je een woning hebt, is het natuurlijk belangrijk om ervoor...

Een wellness kerstpakket is een pakket om van te...

Na een jaar van héél hard werken ben je wel eens toe aan een...

Popular Categories

Comments