From Mieke with Love...

Met House of Nutrition werk je aan een gezonder lijf

Wanneer je echt serieus begint met trainen, dan kun je dat beter niet zonder begeleiding doen. Maak een afspraak in de sportschool en zorg ervoor dat je altijd traint wanneer er een trainer aanwezig is. Nog beter: regel een personal trainer om je te helpen, te motiveren en je van advies te voorzien. Zo zal een personal trainer je altijd meegeven dat je niet goed kunt worden in je sport als je je proteïnen vergeet. Door te kiezen voor Whey eiwit als voedinggsupplement ben je deze opmerking alvast voor. Maar er zijn veel meer voedingssupplementen te vinden die je kunnen helpen bij het beoefenen van jouw sport en het behalen van jouw doelen. Denk dan aan fatburners, aminozuren en recoverydrinks. Al deze voedingssupplementen vind je online, bij het House of Nutrition

Zorg goed voor je lijf met House of Nutrition

We weten allemaal dat voedingssupplementen alleen bedoeld zijn als aanvulling op een gezonde en uitgebalanceerde levensstijl en voedingspatroon. Toch kan het House of Nutrition je voorzien van de juiste voedingssupplementen voor waar jij voor aan het trainen bent. Train je specifiek op spiermassa? Kijk dan eens op de site van House of Nutrition om te zien welke voedingssupplementen jouw lijf nog wel eens nodig kon hebben. Ben je bezig flink af te vallen? Ook dan kun je terecht bij House of Nutrition.

Trainen is zwaar voor je lijf

Heb je de afgelopen periode alleen maar op de bank gezeten en zitten Netflixen? Dan zal je lijf wel even schrikken als het ineens weer aan de gang moet gaan. Het is ook niet niets om direct weer vol aan de bak te moeten. Zeker wanneer je door ziekte een tijd niet hebt kunnen trainen is de verleiding groot om weer op je oude niveau te beginnen. Maar doe dat nu niet! Je zorgt dan alleen maar voor flinke blessures en je hersteltijd na iedere training is veel te lang. Begin liever te licht en bouw het weer op. Dat is beter voor je lijf, maar ook voor je motivatie!

Goede voeding is key!

Wil je keihard trainen en daar zo snel mogelijk het resultaat van zien? Dan is het wel een goed idee om eens te gaan praten met een diëtist of met een van de personal trainers of voedingsadviseurs bij jou in de sportschool. Je krijgt dan tips en adviezen waar je echt iets mee kunt. Zo houd je het trainen veel langer vol en is het ook veel leuker!

Related Stories

Discover

Rendement behalen op je investering

Geld maakt natuurlijk niet gelukkig, maar het kan zeker leiden tot minder financiële zorgen....

Voor elk interieur een lekker plantje

Ben je een echte avonturier? Iemand die het liefste de hele dag buiten is?...

De must haves voor de wijnliefhebber

Wijn, de één houdt ervan en de ander vindt het afschuwelijk. Zonde, want eigenlijk...

Shea butter kopen voor een ultieme huidverzorging

Shea butter kopen kan gelukkig gemakkelijk online, dus je hoeft hiervoor de deur niet uit. Maar wat...

Waar kunnen buizen voor van pas komen?

Op het moment dat je een woning hebt, is het natuurlijk belangrijk om ervoor...

Een wellness kerstpakket is een pakket om van te...

Na een jaar van héél hard werken ben je wel eens toe aan een...

Popular Categories

Comments