Wat is het perfecte kraamcadeau?

0
699

Meer uren slaap? Een lekkere thuisgekookte maaltijd? Even oppas spelen voor eventuele broertjes en zusjes? Het huis schoonmaken? Er zijn heel veel goede praktische kraamcadeau's te geven aan kersverse ouders. Los van de praktische cadeau's, hieronder een paar leuke persoonlijke dingen om cadeau te doen.

Het persoonlijke cadeau

Een heel leuk en persoonlijk cadeau voor je kindje of om cadeau te geven, is een rugzak met zijn of haar eigen naam erop geborduurd. Zo is de rugzak van jouw kind gemakkelijk te herkennen op de kinderopvang of basisschool en raak je het niet snel meer kwijt. Laat dus een rugzakje personaliseren met eigen naam. In een speciale ontwerptool kan je eenvoudig de naam toevoegen en borduren zij jouw ontwerp vervolgens met zorg op de rugzak van het kind. De naam wordt permanent op het rugzakje geborduurd, zo is het een blijvend, duurzaam én origineel cadeau. 

Het verwarmende cadeau

Geen bibberende koude voetjes en handjes meer. Een heel handig en warm cadeau is een badcape voor de baby. Voor het badderen leg je de badcape voor je baby even over de verwarming en wikkel je je kindje erna in deze heerlijke zachte badcape om hem of haar lekker warm te houden. Je kunt de badcape ook perfect gebruiken als omslagdoek of meenemen in de luiertas. Er zijn veel heerlijke badcapes en natuurlijk in allerlei hippe kleurtjes. Ook deze badcapes zijn te personaliseren en te borduren. Dus combineer bijvoorbeeld een leuke kleur cape met een andere kleur borduurgaren en maak zo een uniek exemplaar. Je kunt zelfs nog een eigen logo toevoegen. Jij bedenkt het ontwerp en zij borduren het in de mooiste kleuren op de badcape. Kies voor een mooi lettertype en een mooie kleur borduurgaren. Bij het invoeren van jouw ontwerp kun je dit allemaal zelf bepalen. Een uniek en origineel cadeau. De combinaties zijn eindeloos, voor elke smaak is er iets moois.

Roze wolk?

Dus los van alle praktische dingen die je kan geven is een persoonlijk cadeau altijd een schot in de roos. In deze lastige tijd doet een cadeau wonderen. Na de kraamtijd zit ook zeker niet elke moeder op een roze wolk. Maar zoiets moois als een geboorte moet natuurlijk altijd gevierd worden. Dus kies voor iets origineels en persoonlijks. Het hoeft niet altijd duur of groot te zijn, een persoonlijk cadeau laat zien dat er over is nagedacht en jaren later weet men nog precies wie het gegeven heeft. Let maar op.