From Mieke with Love...

Trends voor de horeca op een rijtje

In de horeca is het maar hard werken. Continu al je klanten tevreden houden, het bedrijf financieel gezond houden en nog voor jezelf zorgen ook. Jij hebt het er maar zwaar mee, dat weten we. Gelukkig zijn er genoeg mensen die je kunnen helpen en zijn wij daar ook onderdeel van. We vertellen je namelijk graag wat de trends in de horeca zijn zodat jij hier gemakkelijk op in kunt spelen. Je ziet zo misschien wel je winst de lucht in stijgen, of je ziet je klanten vrolijker de zaak verlaten. Hoe dan ook; het levert positieve voordelen op. Daarnaast hoef jij de trends niet zelf in de gaten te houden, dat hebben wij voor je gedaan. Het resultaat? Een toegankelijk overzicht met waar jij je voordeel mee kunt doen. Alsjeblieft!

Groen moet je doen

Groen moet je doen is een welbekende uitspraak die je vast wel meerdere keren voorbij hebt horen vliegen en dat is niet geheel zonder reden. Groen is namelijk hartstikke populair en vooral onder horecaklanten zien we die trend sterk toenemen. Ze hechten meer waarde aan natuurvriendelijke opties zoals papieren rietjes, zuinige apparatuur zoals een horeca koelkast met glazen deur die minder energie slurpt  en voedsel dat op een duurzame wijze is geproduceerd. Hier kun je vooral makkelijk op inspelen door dingen te veranderen in je inkoopproces. Dat is goed en makkelijk te doen, zoek hier simpelweg even op op het internet. 

Vermaak

Vermaak is ook heel belangrijk, ook in de horeca. Dit komt omdat men tegenwoordig op alle mogelijke plekken dopamine krijgt en zoekt. Even verveeld? Kijk dan op de telefoon. Daarom is het zo dat men tegenwoordig, naast het louter eten en met de tafelgenoot te converseren, meer zoekt. Er moet vermaak komen. Dit begint een beetje op Amerika te lijken. Kijk bijvoorbeeld eens naar andere manieren van vermaak die je kunt toevoegen aan je zaak. Een dine & movie periode in de week bijvoorbeeld. Of kijk eens naar live muziek die verzorgt wordt door een lokaal, opkomend bandje of aanstormende talenten. Lekker goedkoop, maatschappelijk verantwoord en het trekt klanten! Zo kun je nog vele andere mogelijkheden bedenken die wellicht de toename van je klanten kunnen stimuleren, je kunt hier eens op Googlen of gaan brainstormen met je personeel. Nieuwe inzichten opdoen is altijd handig, dat blijkt maar weer. 

Related Stories

Discover

Waar moet je rekening mee houden als je een...

Er zijn jaarlijks duizenden mensen die een opleiding gaan volgen om uiteindelijk een instructeur...

Waarom kiezen voor kartonnen dozen?

Kartonnen dozen zijn een populaire keuze voor bedrijven vanwege hun duurzaamheid, lichtgewicht en toch...

Waar let je op tijdens het kiezen van een...

De afgelopen jaren is de populariteit van refurbished laptops flink toegenomen. Maar wat is...

Eenvoudig je administratie beheren met een top boekhoudprogramma

De voordelen van een goed boekhoudprogramma Er zijn tal van voordelen verbonden aan het gebruik...

Beste wandelschoenen bestellen: comfortabel wandelen en stijlvolle schoenen tegelijk!

Beste wandelschoenen bestellen: comfortabel wandelen en stijlvolle schoenen tegelijk! Beste wandelschoenen bestellen? Kijk niet verder!...

Landen binnen de eu

De Europese Unie: alles wat je als ouders moet weten Als ouder is het moeilijk...

Popular Categories

Comments