From Mieke with Love...

De grootste kinderkleding trends van dit moment

Natuurlijk wil je als ouder dat je kind er netjes en verzorgd bij loopt. Maar dat is niet het enige waar ouders op letten bij het aankopen van nieuwe kinderkleding. De kleding moet er niet alleen goed uitzien, maar ook gemaakt zijn van de beste materialen, zodat je kind er zonder problemen in kan spelen en bewegen. En daarnaast moet de kleding ook nog lekker zitten! Voor veel ouders is het dus niet gemakkelijk om de beste kinderkleding te vinden, en dan komt daar ook nog de smaak van het kind bij. Kleuters willen namelijk niet meer zomaar alle kleding aan, en willen hun eigen T-shirts en spijkerbroeken uitzoeken. Als ouder moet je dus je eigen smaak, en de stijl van je kind combineren. Maar waar begin je dan met zoeken? Om je een beetje op weg te helpen, staan in dit artikel de leukste kinderkleding trends op een rijtje.

Duurzame kinderkleding

Één van de grootste trends op het gebied van kinderkleding is niet zozeer terug te zien in kleuren, maar juist in materiaal. Duurzame kinderkleding is niet alleen zeer populair, maar ook heel goed voor het milieu. Bij deze kinderkleding is namelijk rekening gehouden met de impact op het milieu gedurende het werkproces. Bij duurzame kinderkleding word uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen, die geen schade toebrengen aan het milieu of aan de huid van je kind. Deze duurzame kleding is dus niet alleen goed voor de aarde, maar ook voor de huid van je kindje.

De Teddy stof

Iedereen heeft waarschijnlijk weleens van de Teddy stof gehoord. De zachte stof die aanvoelt als een teddybeer, en waar je het liefst de hele dag mee wilt knuffelen. De Teddy stof is niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen immens populair. De stof word voornamelijk gebruikt voor truien, pyjamabroeken, vesten en jassen. Houdt er rekening mee dat de Teddy stof een dikkere stof is, en speciaal ontworpen is om de drager warm en comfortabel te houden. Het is dus bij uitstek dé perfecte stof in het najaar, maar in de zomermaanden is de Teddy stof voor veel kinderen té warm.

Donkere herfstkleuren

Enkele jaren geleden zagen we overal pasteltinten én lichte kleuren, maar die tijd is alweer voorbij. Tegenwoordig is de meeste kinderkleding verkrijgbaar in mooie, donkere herfstkleuren. Kijk bijvoorbeeld naar de kinderkleding van Daily Monkeys. Deze webwinkel hangt vol met bruin, rood, okergeel en groene kinderkleding. Deze kleuren zijn overigens niet alleen stoer, maar zijn ook perfect te combineren met vrijwel iedere andere kleur. Dit zorgt ervoor dat je niet zolang voor de kledingkast hoeft te staan, en je kind er altijd goed uitziet!

Related Stories

Discover

Particulier een energielabel aanvragen

Energielabels zijn een belangrijk hulpmiddel bij het bepalen van de energiezuinigheid van een woning....

Overvloedig veel puistjes

Het is iets waar veel pubers mee te maken krijgen, puistjes. Iedereen kent dat...

Kerst vieren? Zo pak je dat aan!

Kerst is natuurlijk de perfecte gelegenheid voor een gezellig diner met familie en vrienden....

Welke fiets past bij jou? Wij geven enkele handige...

Het kopen van een nieuwe fiets is een belangrijke investering. Je wilt dat je...

Wat voor verschillende soorten vloeren kun je allemaal uit...

Het kiezen van een vloer voor bij jou in huis of op kantoor is...

Wat is leuk om te doen in je vrije...

Over het algemeen zijn de meeste mensen erg druk. Dit kan komen door je...

Popular Categories

Comments