From Mieke with Love...

De grootste kinderkleding trends van dit moment

Natuurlijk wil je als ouder dat je kind er netjes en verzorgd bij loopt. Maar dat is niet het enige waar ouders op letten bij het aankopen van nieuwe kinderkleding. De kleding moet er niet alleen goed uitzien, maar ook gemaakt zijn van de beste materialen, zodat je kind er zonder problemen in kan spelen en bewegen. En daarnaast moet de kleding ook nog lekker zitten! Voor veel ouders is het dus niet gemakkelijk om de beste kinderkleding te vinden, en dan komt daar ook nog de smaak van het kind bij. Kleuters willen namelijk niet meer zomaar alle kleding aan, en willen hun eigen T-shirts en spijkerbroeken uitzoeken. Als ouder moet je dus je eigen smaak, en de stijl van je kind combineren. Maar waar begin je dan met zoeken? Om je een beetje op weg te helpen, staan in dit artikel de leukste kinderkleding trends op een rijtje.

Duurzame kinderkleding

Één van de grootste trends op het gebied van kinderkleding is niet zozeer terug te zien in kleuren, maar juist in materiaal. Duurzame kinderkleding is niet alleen zeer populair, maar ook heel goed voor het milieu. Bij deze kinderkleding is namelijk rekening gehouden met de impact op het milieu gedurende het werkproces. Bij duurzame kinderkleding word uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen, die geen schade toebrengen aan het milieu of aan de huid van je kind. Deze duurzame kleding is dus niet alleen goed voor de aarde, maar ook voor de huid van je kindje.

De Teddy stof

Iedereen heeft waarschijnlijk weleens van de Teddy stof gehoord. De zachte stof die aanvoelt als een teddybeer, en waar je het liefst de hele dag mee wilt knuffelen. De Teddy stof is niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen immens populair. De stof word voornamelijk gebruikt voor truien, pyjamabroeken, vesten en jassen. Houdt er rekening mee dat de Teddy stof een dikkere stof is, en speciaal ontworpen is om de drager warm en comfortabel te houden. Het is dus bij uitstek dé perfecte stof in het najaar, maar in de zomermaanden is de Teddy stof voor veel kinderen té warm.

Donkere herfstkleuren

Enkele jaren geleden zagen we overal pasteltinten én lichte kleuren, maar die tijd is alweer voorbij. Tegenwoordig is de meeste kinderkleding verkrijgbaar in mooie, donkere herfstkleuren. Kijk bijvoorbeeld naar de kinderkleding van Daily Monkeys. Deze webwinkel hangt vol met bruin, rood, okergeel en groene kinderkleding. Deze kleuren zijn overigens niet alleen stoer, maar zijn ook perfect te combineren met vrijwel iedere andere kleur. Dit zorgt ervoor dat je niet zolang voor de kledingkast hoeft te staan, en je kind er altijd goed uitziet!

Related Stories

Discover

Wil je de overwaarde huis verzilveren? Dat gaat niet...

Wanneer je je huis hebt gekocht voor een bepaald bedrag en het is in...

3x tips om het maximale uit jouw webshop te...

Iedereen heeft wel eens een webshop bezocht en deze binnen een paar tellen weer...

Pokémon kaarten, wat doe je er mee?

In 1996 zijn de eerste Pokémon kaarten op de markt gebracht. Dit was zeker...

Waarom is het verstandig om je te laten vaccineren...

Wanneer je op vakantie gaat buiten de Europese Unie dan is de kans groot...

Hoe organiseer je een geweldig feestje? 

Als je de aangewezen persoon bent om een feestje voor vrienden te organiseren, dan...

De beste manieren om je huis te verwarmen

Er zijn veel manieren om jouw huis te verwarmen. Wanneer je je huis wilt...

Popular Categories

Comments