Een stil feestje thuis

0
235

De zomer komt er weer aan en het is ook weer de tijd voor een paar leuke feestjes. We hebben net Koningsdag achter de rug en Nederland stond weer massaal te hossen op heerlijke muziek. De festivals worden weer druk bezocht en het is daar genieten van elkaar en natuurlijk van jouw favoriete artiest. Verstandige festivalgangers nemen oordoppen mee om af en toe hun trommelvliezen af te schermen tegen al te harde geluiden. Maar soms is het heerlijk om gewoon even uit je dak te kunnen gaan. Natuurlijk hebben deze festivals vergunningen en mogen ze voor een bepaalde tijd de geluidsnormen even negeren. Dat geldt natuurlijk niet voor feestjes bij jou thuis in een grote stad waar iedereen hutje op mutje woont en waar al gauw sprake is van geluidsoverlast. Toch wil ook jij wel eens een leuk feestje organiseren. Dat kan, zelfs als je in een flat woont met woningen boven, onder en naast die van jou. Je kunt dan een silent disco huren en net zo uit je dak gaan als op de festivals zonder dat anderen daar last van hebben.

Silent disco: dit is het

Met silent disco haal je een feestje in huis. Je gasten hebben een koptelefoon op waardoor ze de door jou of door hen gekozen muziek horen waarop jullie in alle stilte heerlijk kunnen dansen. De muziek klinkt alsof je op een festival bent, maar je buren hebben geen last van al het geluid. Je kunt kiezen tussen drie verschillende kanalen zodat er altijd wat van je gading tussen zit. De koptelefoons gaan tien uur mee dus je kunt de hele nacht door.

Silent disco: zo werkt het

Een silent disco kopen is een dure investering voor die paar feestjes per jaar die je geeft. Een mogelijkheid is ook om een silent disco te huren. Bij jou in de buurt zijn er genoeg mogelijkheden. Google maar eens op de mogelijkheden in jouw stad. Bijvoorbeeld silent disco Utrecht of silent disco Eindhoven. Dan zie je dat je alles compleet kan huren. Dat betekent dat je de juiste zenders krijgt en de juiste hoeveelheid koptelefoons voorzien van alle andere randapparatuur die je nodig hebt. Alle zenders hebben een bereik van 500 meter wat betekent dat je tot op 500 meter van de zender de muziek kunt horen. Alles wordt bij jou thuis bezorgd en je kunt het gratis retourneren. Dus heb je binnenkort een feestje gepland? Verdiep je eens in silent disco!