Een instant photo frame bestel je bij Photoflyer!

0
428

De Polaroid-foto's van vroeger zijn weer helemaal terug. Nu, zoals alles, in een modern jasje, maar je kunt weer foto's maken, even wapperen met het papiertje dat uit het apparaat komt en de foto is direct zichtbaar. Hoe leuk is dat? Natuurlijk kun je met je mobiel ook leuke foto's maken, maar dan heb je niets in handen. Je moet de foto's dan via de app of mail delen met je familie of vrienden en thuis een keer printen. En we weten allemaal dat dát niet gaat gebeuren. Polaroid-foto's heb je direct in de hand en kun je direct weggeven. Helemaal wanneer je de foto verpakt in een instant photo frame is het nog een leuk cadeautje ook!

Een instant photo frame kun je personaliseren

Heb je een feest, bijvoorbeeld een bruiloft, een bijzondere verjaardag of een jubileum? Dan kun je, speciaal voor deze gelegenheid, een instant photo frame laten personaliseren bij Photoflyer. Laat een tekst toevoegen op de rand of bestel een instant photo frame in een mooie, passende kleur. Leg een polaroidcamera op iedere tafel en laat je gasten zelf leuke foto's maken en deze direct in een instant photo frame plaatsen. Al deze foto's samen geven je een goed beeld van het feest, ook wanneer je zelf aan de andere kant van de zaal bent.

Ook een goed marketing idee

Sta je met je bedrijf op een beurs? Dan wil je daar natuurlijk zoveel mogelijk contact leggen met verschillende (potentiële) klanten en (toekomstige) zakenrelaties. Om de sfeer een beetje luchtig te houden, kun je ook hier met een polaroidcamera aan de gang gaan. Geef je gesprekspartner een foto mee waar jullie allebei op staan en verpak deze in een instant photo frame met daarop je naam, logo en bedrijfsinformatie. Dat is nog eens wat anders dan een visitekaartje. Het zal vast meer indruk maken en een positief gevoel geven aan degene met wie je het gesprek hebt gevoerd. Het werkt ook prima als geheugensteuntje. Zo'n beurs zorgt vaak voor veel indrukken en op een gegeven moment loopt alles een beetje door elkaar.

Bestel een compleet pakket online

Vind je dit goede ideeën? Maar zie je er tegen op om én een camera én films én instant photo frames te moeten aanschaffen? Dan heb ik goed nieuws voor je. Je kunt al deze zaken in één keer bestellen. Je kunt, als je dat wilt, zelfs de camera laten personaliseren. Bestel je complete pakket online en je kunt al snel aan de gang!