From Mieke with Love...

Een restafvalcontainer huren voor je bedrijf

Oud papier doe je in dozen en zet je op de ophaaldag aan de weg. De verenigingen in de buurt zijn er weer blij mee, zij krijgen een paar centen per kilo. Lege flessen en ander glaswerk breng je naar de glasbak of laat je ophalen door je leverancier. Dat ruimt alvast lekker op! Maar wat doe je met het resafval? Als ondernemer is het lang niet altijd gebruikelijk dat je een restafvalcontainer van de gemeente krijgt. Je moet dus zelf een restafvalcontainer huren en laten legen. Gelukkig is een restafvalcontainer huren al met een paar muisklikken geregeld. Je hebt dan nooit meer stapels vuilniszakken in je magazijn staan. Dat is wel zo fris!

Een restafvalcontainer huren kan in verschillende maten

Het is maar net hoeveel afval je verwacht en hoeveel je daadwerkelijk hebt. Een rolcontainer op twee wielen is vaak al genoeg. In deze restafvalcontainer van 240 liter kunnen ongeveer 6 volle vuilniszakken. Laat deze op tijd legen en voorkom op die manier dat er stank ontstaat. Heb je niet genoeg aan het wegbrengen van 6 vuilniszakken per keer? Ga dan een wat grotere restafvalcontainer huren, bijvoorbeeld één van 660 liter. Het bijzondere van deze bak is niet dat er maar liefst 11 volle vuilniszakken in kunnen, het bijzondere is dat deze bak, op 4 wielen, nog steeds door een gewone deur past.

Kies de restafvalcontainer die bij je past

Heb je meer afval weg te gooien dan 11 vuilniszakken? Dan kun je nog een maatje (of twee) groter gaan: kies een bak voor 18 of zelfs voor 28 vuilniszakken. Geweldig handige bakken op 4 wielen en dus gemakkelijk aan de weg te zetten. Een nadeel is wel dat deze bakken niet door een gewone deur passen. Dus wanneer je geen buitenruimte tot je beschikking hebt, is dit geen handige oplossing. Kies dan liever een bak van 660 liter en laat deze wat vaker legen.

Geregeld met een paar muisklikken

Wanneer je je bedrijf start dan moet je al genoeg regelen. Je moet overal aan denken, vergunningen, verzekeringen, personeel, inkoop en verkoop, noem het allemaal maar op. Maar er komt nog meer bij kijken. Je moet goed vindbaar zijn voor potentiële klanten en een website (laten) bouwen, je moet een backup plan hebben en afspraken met allerlei mede-ondernemers. Het regelen van een restafvalcontainer kan er dus gemakkelijk bij in schieten. Toch is dat niet nodig: al met een paar muisklikken heb je een restafvalcontainer geregeld!

Related Stories

Discover

Wil je de overwaarde huis verzilveren? Dat gaat niet...

Wanneer je je huis hebt gekocht voor een bepaald bedrag en het is in...

3x tips om het maximale uit jouw webshop te...

Iedereen heeft wel eens een webshop bezocht en deze binnen een paar tellen weer...

Pokémon kaarten, wat doe je er mee?

In 1996 zijn de eerste Pokémon kaarten op de markt gebracht. Dit was zeker...

Waarom is het verstandig om je te laten vaccineren...

Wanneer je op vakantie gaat buiten de Europese Unie dan is de kans groot...

Hoe organiseer je een geweldig feestje? 

Als je de aangewezen persoon bent om een feestje voor vrienden te organiseren, dan...

De beste manieren om je huis te verwarmen

Er zijn veel manieren om jouw huis te verwarmen. Wanneer je je huis wilt...

Popular Categories

Comments