Op zoek naar de perfecte voorgevormde bikini?

0
696

Het mooie weer komt er al weer aan. Steeds meer badmode druppelt binnen en wat zitten er toch weer prachtige pareltjes tussen! Maar welke collecties zijn geschikt als je op zoek bent naar de perfecte voorgevormde bikini?

De voordelen van de voorgevormde bikini

Het grootste voordeel van voorgevormde bikini’s is dat je tepels nooit zichtbaar zijn en dat je borsten hun natuurlijke vorm behouden. De voorgevormde cups bedekken de gehele borst en geven stevigheid. Geen enkele vrouw heeft twee gelijke borsten. Er is altijd wel een borst wat groter dan de andere borst. Dit verschil is echter bij de ene vrouw wat groter dan bij de andere vrouw. Heb jij nou een groot verschil tussen jouw borsten? Dan kan een voorgevormde bikini dit verschil kleiner doen ogen.

Annadiva Swim

In de nieuwe collectie van Annadiva Swim vind je alle ingrediënten voor een perfecte strandlook. De collectie is fris, comfortabel, eigentijds en elegant. Je kunt de verschillende tops en broekjes mixen en matchen om de look te creëren die bij jou past! In de collectie van Annadiva Swim zijn veel verschillende voorgevormde bikini’s in terug te vinden. Het ontwikkelen van de collectie is een proces ‘door vrouwen, voor vrouwen’. Met de wensen van de klanten in het achterhoofd heeft Annadiva stap voor stap de verschillende modellen en pasvormen bepaald. Maak jouw strandoutfit helemaal af met de bijpassende strandmode van Annadiva Swim. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige kaftan, strandjurkje of pareo? Match jouw favoriete badpak of bikini met de prachtige strandmode en straal deze zomer op het strand!

PrimaDonna Swim

PrimaDonna is een van de bekendste merken als het aankomt op lingerie voor de grote cupmaten. PrimaDonna heeft niet alleen lingerie, maar ook een ruime badmode collectie. Van deze fleurige badmode krijg je gelijk zin in de zomer. Dierprintjes, strepen, effen kleuren en retro bloemenprintjes zijn allemaal terug te vinden in de badmode collectie. De jaren ’80 en ’90 zijn dan ook terug van weg geweest.

Cyell Badmode

Printjes, printjes en nog meer printjes. De verschillende collecties van Cyell Badmode bestaan dit jaar voornamelijk uit vrolijke en kleurrijke printjes. Op zoek naar een effen bikini voor deze zomer? Hier heeft de collectie van Cyell Badmode ook prachtige keuze in. De Cyell Badmode collectie van 2022 heeft dan ook voor iedere wat wils. In deze maand zullen de eerste collecties online komen bij Annadiva.

Marie Jo Swim

Marie Jo lanceert elk jaar weer een prachtige luxe badmode collectie. Marie Jo Swim is een prachtige aanvulling op het bekende lingerie assortiment. De badmode items staan voor pure luxe en elegantie. Dit is terug te zien in de stijlvolle kleuren, de ongelofelijke pasvormen en de subtiele details. Ben jij een echte Marie Jo Lingerie fan? Dan is Marie Jo Swim jouw nieuwe favoriete badmodemerk!

Er zijn nog veel meer merken die zeker de moeite waard zijn om een kijkje te nemen. Bijvoorbeeld Beachlife, Elomi Badmode en Fantasie Badmode. Twijfel je of een voorgevormde bikini voor jou de juiste pasvorm heeft? Ga dan langs bij een lingeriewinkel en vraag de verkoopsters in de lingeriewinkel om advies!