Wie kijkt er tegenwoordig nog tv?

0
846

Je hoort steeds vaker dat mensen geen televisie meer kijken, omdat het aanbod programma’s  niet past bij hun smaak. Veel mensen kiezen er bewust voor om alleen uitzendingen terug te kijken via internet, en dus geen televisie-abonnement te hebben. Met de komst van Netflix is het bovendien super makkelijk om wanneer je maar wilt leuke films te kijken, zonder dat je daarvoor de tv aan hoeft te zetten. En natuurlijk kun je altijd nog je televisiescherm verbinden met je laptop, zodat je via internet een film kijkt, maar deze wel op groot scherm hebt.

Heb jij al een internet only abonnement?

Ben jij het aanbod op de reguliere tv-zenders ook helemaal zat, en wil je je televisie-abonnement opzeggen? Dan is het misschien een idee om over te stappen op Ziggo internet, waar geen tv bij inbegrepen zit. Dit is een internet only abonnement, waardoor het een stuk voordeliger is dan de andere abonnementen. Er zit namelijk ook geen telefoonabonnement bij inbegrepen, want laten we eerlijk zijn, wie heeft dat tegenwoordig nog nodig? Vrijwel iedereen belt alleen nog met zijn mobiele telefoon, en heeft geen vaste telefoon meer thuis. Om die reden is Ziggo internet een slimme keuze, want je betaalt dan niet voor zaken die je niet gebruikt.

Geld besparen op je internetabonnement

Wil je het liefst zo goedkoop mogelijk gebruik maken van internet, zonder dat je betaalt voor tv en een telefoonlijn? Dan is Ziggo internet iets voor jou. Het is een stuk voordeliger dan andere abonnementen, en zelfs als je het vergelijkt met alle recente black Friday deals is het een betaalbare optie. Je zult niet de enige zijn die op black Friday deals met betrekking tot een internetabonnement heeft gezocht, want het is nu eenmaal iets waar je veel op kunt besparen. Bij Ziggo hebben ze echter altijd mooie aanbiedingen, dus is het niet moeilijk om om maandelijkse basis geld te besparen.

Heb je de black Friday deals gemist?

Had je niet in de gaten dat het alweer black Friday was? Geen zorgen, want ook als deze dag reeds voorbij is zijn er nog veel winkels die black Friday deals aanbieden. Bedrijven en winkels proberen immers zo lang mogelijk te profiteren van deze actie, en het is al lang niet meer zo dat alle aanbiedingen slechts één dag duren. Het loont dus de moeite om zelfs weken na black Friday nog steeds naar black Friday deals te zoeken. De kans is groot dat je dan alsnog een deal vindt die bij je past, en waarmee je flink wat geld kunt besparen. En heb je de beste black Friday deals gemist? Dan hebben veel winkels vaak een goedmakertje in de vorm van een andere actie.