From Mieke with Love...

Handige plastic bewaardozen kun je voor veel dingen gebruiken

Plastic bewaardozen zijn voor heel veel zaken te gebruiken. Wat denk je van het voorwerk dat je 's middags al kunt doen voor het avondeten? Je kunt de uien, prei, bloemkool, aardappels en wat je ook nog verder nodig hebt, alvast snijden en in plastic bewaardozen doen. Ga je koken? Dan pak je de plastic bewaardozen erbij en je kunt snel aan de gang. Heb je eten over? Dan is het natuurlijk zonde om dat weg te gooien. Hiervoor zijn weer speciale diepvriesdozen te koop. Deze plastic bewaardozen speciaal voor in de vriezer hebben een transparant deksel. Zo weet je altijd precies wat je uit de vriezer haalt en krijg je niet, zoals wij vroeger, een verrassingsmaaltijd.

Plastic bewaardozen van goede kwaliteit

Hoe fijn is het als je van op aan kunt van je plastic bewaardozen? Dat deze dozen echt goed, lekvrij, sluiten en dat ze én in de vriezer én in de magnetron én in de vaatwasser kunnen zonder dat er iets mee gebeurt? Je kunt deze plastic bewaardozen kopen in verschillende vormen. Van rond tot rechthoekig in allerlei verschillende maten. Je kunt de lege dozen gemakkelijk in elkaar bewaren en de volle dozen gemakkelijk stapelen. Zo passen er meer in je koelkast, je vriezer of je voorraadkast.

Gebruik de dozen voor je etenswaren

Je kunt de plastic bewaardozen gebruiken om je eten in te bewaren, maar ook om eten in mee te nemen. Zo kun je een plastic bewaardoos gebruiken als lunchtrommel of als doosje voor je fruit voor op je werk. Je kunt er ook je crackers in bewaren of juist je vleeswaren of kaas. Maar je hoeft er niet perse etenswaren in te bewaren, deze dozen komen ook heel goed van pas voor het bewaren van klein speelgoed en klein gereedschap.

Speelgoed en gereedschap in bewaardozen?

Dat is de tip van de dag! Deze dozen zijn namelijk behalve voor het bewaren van voedsel ook ideaal voor het bewaren van kleine speelgoedjes. Denk dan aan LEGO of andere kleine stukjes, bijvoorbeeld van een puzzel of het bewaren van loombandjes. Deze dozen kunnen tegen een stootje en zijn, zoals gezegd, heel goed af te sluiten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een glitterfestijn in je woonkamer als er een bakje van diamondpainting omvalt. Ook schroefjes en moertjes kunnen goed bewaard worden in deze plastic bewaardozen. Doordat de dozen transparant zijn, kun je heel gemakkelijk vinden wat je nodig hebt.

Related Stories

Discover

Wil je de overwaarde huis verzilveren? Dat gaat niet...

Wanneer je je huis hebt gekocht voor een bepaald bedrag en het is in...

3x tips om het maximale uit jouw webshop te...

Iedereen heeft wel eens een webshop bezocht en deze binnen een paar tellen weer...

Pokémon kaarten, wat doe je er mee?

In 1996 zijn de eerste Pokémon kaarten op de markt gebracht. Dit was zeker...

Waarom is het verstandig om je te laten vaccineren...

Wanneer je op vakantie gaat buiten de Europese Unie dan is de kans groot...

Hoe organiseer je een geweldig feestje? 

Als je de aangewezen persoon bent om een feestje voor vrienden te organiseren, dan...

De beste manieren om je huis te verwarmen

Er zijn veel manieren om jouw huis te verwarmen. Wanneer je je huis wilt...

Popular Categories

Comments