From Mieke with Love...

Handige plastic bewaardozen kun je voor veel dingen gebruiken

Plastic bewaardozen zijn voor heel veel zaken te gebruiken. Wat denk je van het voorwerk dat je 's middags al kunt doen voor het avondeten? Je kunt de uien, prei, bloemkool, aardappels en wat je ook nog verder nodig hebt, alvast snijden en in plastic bewaardozen doen. Ga je koken? Dan pak je de plastic bewaardozen erbij en je kunt snel aan de gang. Heb je eten over? Dan is het natuurlijk zonde om dat weg te gooien. Hiervoor zijn weer speciale diepvriesdozen te koop. Deze plastic bewaardozen speciaal voor in de vriezer hebben een transparant deksel. Zo weet je altijd precies wat je uit de vriezer haalt en krijg je niet, zoals wij vroeger, een verrassingsmaaltijd.

Plastic bewaardozen van goede kwaliteit

Hoe fijn is het als je van op aan kunt van je plastic bewaardozen? Dat deze dozen echt goed, lekvrij, sluiten en dat ze én in de vriezer én in de magnetron én in de vaatwasser kunnen zonder dat er iets mee gebeurt? Je kunt deze plastic bewaardozen kopen in verschillende vormen. Van rond tot rechthoekig in allerlei verschillende maten. Je kunt de lege dozen gemakkelijk in elkaar bewaren en de volle dozen gemakkelijk stapelen. Zo passen er meer in je koelkast, je vriezer of je voorraadkast.

Gebruik de dozen voor je etenswaren

Je kunt de plastic bewaardozen gebruiken om je eten in te bewaren, maar ook om eten in mee te nemen. Zo kun je een plastic bewaardoos gebruiken als lunchtrommel of als doosje voor je fruit voor op je werk. Je kunt er ook je crackers in bewaren of juist je vleeswaren of kaas. Maar je hoeft er niet perse etenswaren in te bewaren, deze dozen komen ook heel goed van pas voor het bewaren van klein speelgoed en klein gereedschap.

Speelgoed en gereedschap in bewaardozen?

Dat is de tip van de dag! Deze dozen zijn namelijk behalve voor het bewaren van voedsel ook ideaal voor het bewaren van kleine speelgoedjes. Denk dan aan LEGO of andere kleine stukjes, bijvoorbeeld van een puzzel of het bewaren van loombandjes. Deze dozen kunnen tegen een stootje en zijn, zoals gezegd, heel goed af te sluiten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een glitterfestijn in je woonkamer als er een bakje van diamondpainting omvalt. Ook schroefjes en moertjes kunnen goed bewaard worden in deze plastic bewaardozen. Doordat de dozen transparant zijn, kun je heel gemakkelijk vinden wat je nodig hebt.

Related Stories

spot_img

Discover

Alles over palm oil products en duurzame palmolie

Voor de productie van palmolie zijn kleine boeren nodig. Dit zijn mensen die op...

De nieuwste mode: dit moet je weten

Elk jaar weer zul je bij mensen nieuwe kleding zien. Het assortiment dat je...

Paarden en andere hebbedingetjes

Voor mijn blog ben ik altijd opzoek naar de leukste en meest bijzondere spulletjes....

Paarden en andere hebbedingetjes

Voor mijn blog ben ik altijd opzoek naar de leukste en meest bijzondere spulletjes....

Een boot huren Amsterdam is altijd een goed idee

Ben jij aan de beurt om het vrijgezellenfeest van je beste vriend of vriendin...

Wespen bestrijden laat je over aan de vakman

Wespen, wie kent ze niet. Die geel met zwarte rakkers die zo graag bij...

Popular Categories

Comments